Anyone here did this?

Talk about Pets, old Girl/Boyfriends, Favorite Bands...i dont care =)
User avatar
Trinot12
n00b3
Posts: 20
Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm

Anyone here did this?

Postby Trinot12 » Sun Jan 06, 2002 6:44 pm

Bridged network cards to get a connection above 10/100 i have done it but dont know if im pushing the connection to its max because i only can test it with 2 computers really and it maxxes them out, i think this could make for some seriously sub 5 pings.

User avatar
ChrisLayton
Webmaster | Founder
Posts: 1381
Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Location: Knoxville
Contact:

Postby ChrisLayton » Sun Jan 06, 2002 11:15 pm

I used to do that with Intel Pros which have had multiple ways of doing multiple adaptors in what they called adaptor teams. Most configs needed switches but were a good improvement in speed. I ran a team of 4 Intel Pro 100s in my File server for a while till i needed them in other machines and ran out of PCI slots with ata controllers for my HD hungry fileserver =) Support was only NT (4 and 2000) then but i think its moved to linux now.Havent tried the XP config you are talking about ..has anyone ?
Co-Founder of Gibfest / Head Webmaster Memphislan.com


Return to “YeOleChatRoomMemphisLanStyle”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests

cron